Četvrti dan devetnice GodZ

Četvrti dan devetnice 4/9

Srijeda, 15. studenoga 2017.

Nakon redovitih jutarnjih misa u 7, 8 i 9 sati, prema tijeku četvrtoga dana Devetnice, euharistijsko klanjanje do 12 sati predmolili su članovi FSR, Zajednice Krvi Kristove, Zajednice Padre Pio i neokatekumeni. U župnim prostorijama od 10 do 12 sati upriličen je razgovor sa svećenicima misionarima.

U 12 sati obavili smo je molitvu časoslova, Služba čitanja i Srednji čas, koji je predmola samostanska obitelj. Zatim je slijedio Blagoslov s Presvetim prisutnih vjernika.

Od 16 do 18 sati, nastavljen je duhovni razgovor sa svećenicima misionarima u župnim prostorijama. U 18 sati, fra Perica Maslać navijestio je temu dana pod nazivom: Majka – odgojiteljica u vjeri. U 18,30 sati krunicu i molitve Čudotvornoj Gospi od Zdravlja predvodili su članovi naših udruga zajedno sa župnikom fra Antom ispred Gospina oltara. U 19 sati večernje misno slavlje predslavio je fra Perica Maslać uz prigodnu homiliju o majci i ocu u odgoju djece.

Nakon mise, u 20  sati upriličen je susret između misionara i Zajednice Krvi Kristove, FSR-a, Zajednice Padre Pio i neokatekumena.