SVETKOVINA u srijedu 21. XI. 2018.

ČUDOTVORNA GOSPA OD ZDRAVLJA
SVETKOVINA

U srijedu 21. studenoga 2018.

u   6 sati jutarnja misa, gvardijan fra Jakov Begonja
u   7 sati jutarnja misa, fra Josip Čugura
u   8 sati jutarnja misa, fra Josip Matić
u   9 sati jutarnja misa, fra Ante Jurić
u 10 sati jutarnja misa, fra Stjepan Čovo
u 11 sati svečana misa, splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić
u 15 sati misa za bolesnike i starije osobe, fra Domagoj Runje
u 16 sati misa i blagoslov djece, fra Ante Bešlić
u 17 sati misa za obitelji, Josip Gotovac
u 18 sati misa za mlade, fra Ivica Jurić
u 19 sati misa za dobročinitelje, provincijal fra Joško Kodžoman
u 20,30 sati misa zahvalnica, župnik fra Ante Udovičić

Ispovijed, cjelodnevno, ujutro od 5,30 do 21 sat u samostanu, a ne u crkvi. 
Crkva je otvorena: cjelodnevno, ujutro od 5,30 do 21 sat. 
Samostan je otvoren, cjelodnevno, ujutro od 5,30 do 21 sat.

U samostanskoj i župnoj crkvi Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobromu kroz devetnicu smo pripremili duhovnu obnovu ujutro i poslije podne, kako je navedeno u slijedu slavlja.
Prigoda za ispovijed kroz devetnicu: ujutro od 7 do 12 sati, a poslije podne od 17,30 do 20 sati. Na dan svetkovine Čudotvorne Gospe od Zdravlja, ove godine u srijedu 21. studenoga 2018., crkva je otvorena od 5,30 do 21 sat. Toga dana ne ispovijedamo u crkvi nego u samostanu u prizemlju, cjelodnevno od 5,30 do 21 sat. 
Misne nakane vjernici mogu predati u samostanskoj kapeli u prizemlju, gdje mogu nabaviti molitvenik Gospe od Zdravlja, kalendare, svijeće, krunice, križeve, medaljice, slike i sličice, kao i ostale nabožne predmete.
Blagoslov nabožnih predmeta obavljamo nakon svake mise u crkvi pred glavnim oltarom ispred slike Čudotvorne Gospe od Zdravlja. 
Na dan svetkovine nije moguće paliti voštane svijeće u crkvi, nego ih predajte u sakristiji ili odložite na Gospin oltar. Ako želite toga dana darovati cvijeće, ostavite ga na oltaru ili predajte u sakristiju.
Okvir sa slikom Čudotvorne Gospe od Zdravlja na dan svetkovine postavit ćemo uz glavni oltar. Nakon svake mise možete obaviti hodočasnički ophod i izmoliti osobnu zavjetnu molitvu. 
Učinimo da naš Sveti Dan, po zagovoru Dobre Majke na Dobromu – Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu prođe u kršćanskom dostojanstvu na osobno i zajedničko duhovno dobro.